Despre mine

Fotografia mea
Gherla, Romania
Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemanare cu personajele reale este pur voitoare. Nu se doreste aducerea de prejudiciu imaginii publice, ci doar sustinere ei, in cea mai pura si naturala quintesenta deja creata de proprietarul acesteia. Sa va urzicati bine!

sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Pe vreme de criză... vindem tăt ce havem...

In ziua de azi se vinde orice...si cand zic că orice ...apoi ORICE. Incepand de la ursul din padure, vrabia de pe gard pană la portavioane ( in cazul romanasilor , flote). Asa că unul dintre fericitul posesor ( fost CFR-ist, bănuiesc eu ), dupa ce o julit cel mai mare tren ( deci... nu TEREN )  , din triaj, si o ajuns cu el acasă...si'o dat seama că un' kkt sa il treneze ( nici parca, nici gara, nici ateriza..etc) . Asa că il scoate la vanzare, să facă ceva pistari. Si apoi, cand l'o vinde o să isi ia o licentă de Office Home Edition, cu T9 incorporat ( că daca ai T9 activat, ăla te intreabă : Tulai Domne...stapane ...sigur vrei sa vinzi un tren, căăăăă...noi nu avem in ogradă ase ceva ).
Io nu am bani de ase ceva , că de altfel ce fain as mere prin tzentru , pe interzis, cu trenu'.
Dacă vă intere să cumpărati...să il sunati pe CFR-ist să vă zică pretul....că is tareeeeeeeee curios cat o cere pe fieratania aia ase de lată.

PS. Tăte ,, ă''-urile o fost puse cu Ctrl+v ( copy de pe net)   :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu