Despre mine

Fotografia mea
Gherla, Romania
Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemanare cu personajele reale este pur voitoare. Nu se doreste aducerea de prejudiciu imaginii publice, ci doar sustinere ei, in cea mai pura si naturala quintesenta deja creata de proprietarul acesteia. Sa va urzicati bine!

sâmbătă, 18 iunie 2011

Zilele tzaranului

Mnoah o inceput zilele orasului.
Neste zile tare faine. Toata lumea'i happy.....si toata lumea'i stransa fain..in autogara.
Is cca 200 de gherleni/m3 de autogara.
Is cca 700 m3 de emisie de fum provenit de la gratare, pulpe..si alte chestii cancerigene, da care consumate impreuna cu un mustar ca la mama acasa parca nu is ase de rele.
Ce daca is mortale frigaroncele.. las sa treaca ..doar is zilele orasului.
Toata lumea sta la mese si se distreaza..si sta le mese de la 17.00 pana la  23.00 si restul de 1853 de gherleni sa steie pe unde vrea penisu' lor... ca noi astia de la mese nu ne ridicam nici de canta Till Lindemann live pe scena. Da de ar canta Salam sau Printesa minune am fi in fata scenei.
Parerea mea personala este ca suntem un oras preponderent manelist si ca stam la mese cat vrea salamul nostru si nu lasam pe nimeni sa stea pe locul ramas liber langa noi.
Pai ce plm de treaba ii asta.
Mnoah asta ma enerveaza cel mai mult si mai mult la zilele astea. Tzaranizmul mojician din astia care stau la mese ca la ei in gredina.
Si in 2012 o sa fie ezact la fel......copy-paste. Ca tzaranii nu moare de la frigaroanece.


PS. Micii is mici..is 1 leu si 50 de bani.... si so cam rarit caini si matzele bagaboante din oras.Pofta mare la tatzi.........Si la aia de stau la mese de la 17.00 la  23.00

Vasilescu vs Primarescu

Nenea avocat Vasilescu este forte suparat pe nenea primar Primarescu pentru faptul ca de ce nu ia odata dracului toti cainii care misuna pe strazi si musca copiii ( inclusiv pe al sau..... al Vasilescului ).
Este asa de suparat incat ...el....Vasilescu...care este avocat la Cluj ( este altfel de rasa avocateasca fata de cea indigena locala) incat il ameninta pe fata pe Primarescu, ca il da in judecata. Si pe el si pe cladirea de across za street de chioscu' lui Rusu.....Rusu fotografu'.

Treaba se discuta .... normal....pe  dl.Primar punct ro ( fara reclama ).

In comentariile de mai jos zice cineva..ca idee ce ar trebui sa ii de de gandit lui Primarescu... daca la anu nu mai pupa scaunul de primar, Primarescu o sa umble pe jos printe caini.Doamne fereste sa il fugareasc aia 2 caini culoare negru-ninja pe Primarescu si sa se impiedice de bordurile astea noi.... suprainaltate...In concluzie: Vasilescu vs Primarescu in curand pe micile ecrane.