Despre mine

Fotografia mea
Gherla, Romania
Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemanare cu personajele reale este pur voitoare. Nu se doreste aducerea de prejudiciu imaginii publice, ci doar sustinere ei, in cea mai pura si naturala quintesenta deja creata de proprietarul acesteia. Sa va urzicati bine!

marți, 19 iulie 2011

Prosteala de 50 de bani...

Deci faza reala...
In parcare la Lidl unde sunt stranse carucioarele ( alea de le deblochezi cu 50 de bani ) sta un nene nebarberit si cu un look destul de autentic( nu este tuciuriu ) , de regula sta pe langa bicicleta lui, si cu un tupeu de derbedeu , si cu fata de matza plouata, apeleaza la naivitatea puerila a gherlenilor cu urmatoarea fraza  -  la doamne ,, Saru'mana... nu aveti 50 de bani sa imi iau si eu un carut ca nu am numai 50 de lei '' - acuma daca esti un crestin ( indiferent cum se numeste puterea ta Divina) zici in gand ,, hai noah sa il ajut pe om ''.
   Faza naspa este ca iti ia cei 50 de bani si dispare cu ei. Nu isi ia carut cu ei. Deci tzapa pe fata.
   Faza e reala pt ca consoarta mea o patit-o cu el, si ala so suit pe bitzigleta si....dunga frate.
   De cca 1 saptamana ma acosteaza acelasi tip pe mine... si eu deja stiind faza i-am dat cu Flitt.
  Ieri seara merjem impreuna cu consoarta si ne intalnim cu tipu'. Io cerut cei 50 de bani inapoi si ala so' facut ca ploua. Manoah....si i-am zis ca il pun pe net cu faza lui cu tat.
O sa fac cumva sa ii postez si ceva poze si eventual un filmulet.
Asa ca nu va lasati excrocati de un terchea-berchea... ca de fapt asta este . Asta nici macar nu cerseste..te prosteste pe fata.... asa ca ... avelo grija la excroco