Despre mine

Fotografia mea
Gherla, Romania
Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemanare cu personajele reale este pur voitoare. Nu se doreste aducerea de prejudiciu imaginii publice, ci doar sustinere ei, in cea mai pura si naturala quintesenta deja creata de proprietarul acesteia. Sa va urzicati bine!

luni, 18 iunie 2012

Eject...

In urma alegerilor locale PPDD obtinuse un post de consilier.
Ei tintisera postul de primarica, dar ase o iesit.
Bun si locul de consilier. Fiind in postura magnifica de genul pe muchie de cutit, adica el putea sa decida cu votul final , in situatiile de egalitate ( USL  singur impotriva PDL+UDMR), asta micu so pus pe prostii inainte ca macar sa  fi dat lustru scaunului de consilier. Mai hexact sa aratat dispus sa devina tare ca si cositoru' in problema incoruptibilitatii. Mai pe sleau, le-o zi astora de la USL ca el ii tare ca piftia pentru suma potrivita.

Suma asta potrivita , conform zvonului din targ , este de cca 100.000 lei noi ( un miliard vechi)...ddaaaahhhh... pai mai CiaQoaie..cum traznet sa ceri 100.000 pe treaba asta.

 Nu ii cam multisor?

Mnoah ... ma rog.... treaba ii ca neste oameni binevoitori o anuntat la imparatie ce face asta micu. Si cand o auzit imparatul cel mare... o dat click dreapta si eject





Deci domnu hapsan o intins elasticu pana so rupt.

Mnoa acuma ca lor dat afara si din megapartid si din consiatiune... isi poate roade morcovu in liniste.