Despre mine

Fotografia mea
Gherla, Romania
Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemanare cu personajele reale este pur voitoare. Nu se doreste aducerea de prejudiciu imaginii publice, ci doar sustinere ei, in cea mai pura si naturala quintesenta deja creata de proprietarul acesteia. Sa va urzicati bine!

marți, 3 februarie 2015

5 TAXI-T TÖRTEK FEL MA ÉJJEL SZAMOSÚJVÁRON

Ca tot gherleanu care are oarescva urma de demnitate, ma abonez la Gherla TV, sa castiga si eu ceva. Un cafei, o pizza, un lustruit de PC.... gratis.... daca castigi la extrajerea zilnic. Noah... bun.

Deci musai sa te inscrii la niusleter.


Si ma inscriu..si'n prima zii..puff.. 23 de stiri ramase pe conducta, de cand so lansat TV Gherla.

Toate bune si frumoase..vin stirile din oras si de pe langa gardul orasului....pana azi cand ...ioooii tulvai Doamne ( a se obs.ca Doamne se scrie cu dâ mare)... o venit niusleterul gata tradus in limba lui Viktor Orban ( era sa scriu Orman ).  Mnoah..zic iara mi-o tras teapa Google si o activat traducerea automata dintr-o limba cunoscuta intr-una conoscuta numai pe jumate ( stiu engleza, franceza, italiana, spaniola, ceva nemptaste ( vezi presedintele tarii ), si ungureste { din limbile enumerate cunosc grosimea prafului de pe dictionar})

Acuma stau si ma gondolkozesc..ca ce Isten so intamplat, si dupaia imi pica fisa de penz.


Din lipsa de auditorium vizual, so recurs la miseleasca si Machiavelica stratagema de a aduce pe post de internship, pe ilustrul necunoscut Zsolt Szilágyi.


Asta micu bag sama o sa faca niusleterele in maghiara, sa poate sa citeste si cei 16.63% de comunicipali o stire de calitate in limba maghiara. ( vezi rezultat recensamant 2011 )


Stratagema ii buna . In acest fel se vor putea mari vizualizarile zilnice cu 16.63 % , ajungandu-se la rata zilnica de 17.21 % din utilizatorii dornici de stiri .


Szia.