Despre mine

Fotografia mea
Gherla, Romania
Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemanare cu personajele reale este pur voitoare. Nu se doreste aducerea de prejudiciu imaginii publice, ci doar sustinere ei, in cea mai pura si naturala quintesenta deja creata de proprietarul acesteia. Sa va urzicati bine!

vineri, 9 septembrie 2011

Hope for Animals vs Primaria

Acest post este facut pentru tatz derlenii indiferent daca va placa caiini, matzele, porcii, papagalii, potkany etc... sau nu. Treaba cu cainii ,, violenti '' de pe strada este inca destul de discutata ( mai ales pe domnuleprimar ).
Noi ( dierlenii) suntem impartiti ca in orice societate civilizata in 3 tabere. Pro animale, anti tot ce e cu 2 sau 4 picioare ( use ) si aia Elevetieni ( neutrii  sau emo ). Astia de nu accepta animalele ori de ce natura or fi ele is net superiori ( numeric nu intelectual ) celor pro . Elvetieni cred ca incap , tatz ,  in chioscul lui Rusu - fotografu' Rusu. Adevaru gol golut, este undeva pe la mijloc. Multa lume are impresia ca daca so' facut adapostul de caini o sa fie un oras vesel si fara caini. GRESIT dragilor. Adapostul este un loc de tranzit pt caini, nu este unul de iesit la pensie pt 4pede. Si atata vreme cat autoritatile locale nu iau masuri clare de a stopa importul de caini veniti pe la 3 dimineata in oras.Import pt noi, export pt vecinii nostrii. Dupa multe discutii avute cu dna. Norica, cu parere de rau va zic ca femeia asta are dreptate in ceea ce zice si face. Daca ea nu facea asociatia asta cu siguranta aveam mult mai multe clanuri de caini decat acuma. Deci.. dna. Norica...aveti tat respectul meu. Cica adapostul asta e facut asa mai de ochii lumii ( nu zic ca e un lucru rau). Stiu ca sor cheltuit 3 bascule de € pa el, si ca so ciupit cat se poate de de mult de pe pielkutza noastra ( de fapt si acuma se ciupeste). Bai fratilor voi stiati ca este angajata o doctorita cu 1200 lei / 30 de zile care maseaza menta, si ca este asitenta la adapost. Nu stiati. Sforile sunt trase mai mereu de burgmeister uber alles. El decide cat cum de ce si de ce nu. pana la urma o mana spala pe alta. Si sa ma F**th in el RADP si in nenea doctor Pop Menghele. Manoah. Sa sitzi sanatosi

Pe cine vrei la Gherla