Despre mine

Fotografia mea
Gherla, Romania
Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemanare cu personajele reale este pur voitoare. Nu se doreste aducerea de prejudiciu imaginii publice, ci doar sustinere ei, in cea mai pura si naturala quintesenta deja creata de proprietarul acesteia. Sa va urzicati bine!

sâmbătă, 28 august 2010

Aciditate

Ce ma distreaza pe mine foarte mult sunt intrebarile adresate public primarului din Gherla. Ele sunt postate aici.Dar ce ma distreaza si mai mult sunt raspunsurile date de dl. primar. Bineinteles ca se vede de la o posta natura acida a intrebarilor. Pe faza. primaru riposteaza cu esenta de acid. Luatzi dacilea' dragi intrebarasi !!! Si bine le face. Ce vina are el ca sunt gropi. Daca nu este bani, de unde.Banii trebe pentru alte treburi.Deci... hai sictir.

vineri, 27 august 2010

Primul meu post... nu ala din calendar

Buna ziua, draga cititorule ( ca banuiesc ca tu esti primul ).
Lansez acest blog de baliverne, gogosi si vorbe usturatoare din lipsa de activitate. Adica vreau sa frec ,, urzica '' pe blog, sau sa ii frec pe altii. In urmatorii z'ăci de ani cat preconizez ca o sa debitez pe blog, nu o sa dau nume reale de personaje ( mai mult sau mai putin controversate), Nu o sa fac prea multa politica ( pt. ca nu ma precep), o sa scriu si pe ardieleneste ( cei care nu inteleg le recomand Gugal Transleit ), Si o sa fac bascalie si greseli de orografie in conjugarea verbelor neregulate si a sintagmelor corespunzatoare aflate in neantul gramaticii ( nu se accepta comentarii de genul ,, ai mancat o litera , sau ai scris fara liniutza samd.//  Se acepta comentarii la sange , cu maxim 3 injuraturi per comentariu, Nu se accepta injuraturi cu sfinti, mucenici, proroci, cladiri bisericesi, angajati ai bisericii, parcele din cimitir, rude ale personajelor, animale ale personajelor, pe mine, pe mama, pe sorumea, pe frtimiu,pe vecina, si alte ruditisme pe care le plac.( pe restu' se poate dar cu moderatie) , conotatii politice, si mai ales linkuri stupide catre site-uri pornoviziuale ( haifaiv, flik(p)er, neogen, samd)  O sa pun si un counter ( nu strike) sa vad cati discipoli adun in toata existenta blogului. Asa ca daca intri si nu lasi o urma pe blog... esti bulangiu sau parapanta.Sa va urzicati bine !