Despre mine

Fotografia mea
Gherla, Romania
Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemanare cu personajele reale este pur voitoare. Nu se doreste aducerea de prejudiciu imaginii publice, ci doar sustinere ei, in cea mai pura si naturala quintesenta deja creata de proprietarul acesteia. Sa va urzicati bine!

joi, 23 septembrie 2010

luni, 20 septembrie 2010

Se futu...

La ora 09.15 adminul reface site-ul ...... darrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cu o versiune mai veche de site ( ceva arhiva ramasa pe hard) . Din 20 ianuarie 2010 pana azi.... so evaporat. Spor la strans !!!

Site-ul primeriei din Gherla a fost spart de dr. Timor

Azi la ora 09.03 ( cand am aflat ) site-ul primeriei Gherla era pradat de catre hackerul ,, Dr. Timor '' din Egypt. Probabil este in curs de antrenament cu spargerea site-ului gherlean. Din cate stiu eu in lumea hackerilor trebuie sa ai un portofoliu cu obiective . Se pare ca dr. a bifat un obiectiv pe lista. Noah domnule administrator.. sa te vad cat de rapid il repari.

Pro TV la Gherla...

Cica... o doamna aflata intr-o stare sociala dificila, cu un copil cu probleme de sanatate, care traieste intr-o singura camera, si se afla la cutite cu primaru' pe domnuleprimar.ro ( aici e anuntul)  ar fi chemat PRO TV ( Cluj... banuiesc eu) . Si ieri 20.09.2010 au veni in Gherta ProTevisti sa faca un reportaj despre cum se desfasoara marea imparteala a locuintelor ANL, si ca .. cica... in ANL de langa Botu' Porcului ( no comercial) sunt unii car ar fi dat in chirie blocul primit pt. ei....
Abia astept sa vad ce iasa de aici...
Aaa... aici este si forumul lui Peste" !

duminică, 19 septembrie 2010

ANL

Ui ce am gasit.. e nou

anlgherla.forums-free.ca/acordare-locuinte-anl-gherla-2010-f2/situatia-acordarii-de-locuinte-anl-t1.htm

Taxi Gherla

Deci.. eu sunt destul de .... cum sa zic.. scarbit de taximetristi din oras. Nu de toti... numai de unii. Deci.... faza. ma urc de la Conte sa ma duc pana in autogara... ma intreaba tipu : Unde te duc??? Deci asa la perTU...
  Eu zica : In autogara.  Mai trage 2 fumuri din tigara ... dupa care o arunca pe jos.. si pornim... Guta si orchestra vin si ei cu noi... la iesirea de langa Ana Ipatescu in principala opreste omu' la stop... si incepe sa vorbeasca cu ceva neamuri / cunostinte / prieteni direct prin geamul deschis... si dai si baga.. cum o fost la tara, cum matusa Maria nu o putut veni, da lo' trimis pe copchiluso' Petrica, care mai mult o beut decat o lucrat.. si treburi dinastea mortale si vitale pentru familia lui.. la care nu am mai suportat si am zis : Nu porniti va rog frumos ca ma grabesc !!!  El ii zice la ala : No tre' sa pleca ca se grabeste clientu' !!!  Evident ii suna Nokia si continua relatarea povestirii adevarate ( culmea ca din spate nu o venit nimeni sa ii foota un clanxon). Ajung in autogara.... carrr carrrrrr.... bonu....3 lei si 50 de bani.... Ii dau 3 lei si dau sa ies... da el.. domnu' inca 50 de bani.. Eu: Nu va dau pentru ca m-ati tinut pe loc la Ana Ipatescu ! Si am plecat. Ase iti trebe nenorocitule. Eu nu inteleg de ce Sova ii tine pe tzaranii astia ca taximetristi ( de fapt nu sunt taximetristi sunt soferi pe TAXI) Hallloooo... Sova bacsi... mai fa-le un tratament de slefuire a caracterului si a bunelor maniere.. ca au nevoie..... urjent.