Despre mine

Fotografia mea
Gherla, Romania
Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemanare cu personajele reale este pur voitoare. Nu se doreste aducerea de prejudiciu imaginii publice, ci doar sustinere ei, in cea mai pura si naturala quintesenta deja creata de proprietarul acesteia. Sa va urzicati bine!

duminică, 19 septembrie 2010

Taxi Gherla

Deci.. eu sunt destul de .... cum sa zic.. scarbit de taximetristi din oras. Nu de toti... numai de unii. Deci.... faza. ma urc de la Conte sa ma duc pana in autogara... ma intreaba tipu : Unde te duc??? Deci asa la perTU...
  Eu zica : In autogara.  Mai trage 2 fumuri din tigara ... dupa care o arunca pe jos.. si pornim... Guta si orchestra vin si ei cu noi... la iesirea de langa Ana Ipatescu in principala opreste omu' la stop... si incepe sa vorbeasca cu ceva neamuri / cunostinte / prieteni direct prin geamul deschis... si dai si baga.. cum o fost la tara, cum matusa Maria nu o putut veni, da lo' trimis pe copchiluso' Petrica, care mai mult o beut decat o lucrat.. si treburi dinastea mortale si vitale pentru familia lui.. la care nu am mai suportat si am zis : Nu porniti va rog frumos ca ma grabesc !!!  El ii zice la ala : No tre' sa pleca ca se grabeste clientu' !!!  Evident ii suna Nokia si continua relatarea povestirii adevarate ( culmea ca din spate nu o venit nimeni sa ii foota un clanxon). Ajung in autogara.... carrr carrrrrr.... bonu....3 lei si 50 de bani.... Ii dau 3 lei si dau sa ies... da el.. domnu' inca 50 de bani.. Eu: Nu va dau pentru ca m-ati tinut pe loc la Ana Ipatescu ! Si am plecat. Ase iti trebe nenorocitule. Eu nu inteleg de ce Sova ii tine pe tzaranii astia ca taximetristi ( de fapt nu sunt taximetristi sunt soferi pe TAXI) Hallloooo... Sova bacsi... mai fa-le un tratament de slefuire a caracterului si a bunelor maniere.. ca au nevoie..... urjent.

4 comentarii:

  1. Alta,data,mergi,pe,jos,daca,nu,iti,plac,taximetristii,de,la,SZova

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai sa si stii mai Putzake ca ase am si facut. Tu daca nu ai standarde personale in ceea ce priveste serviciile pe care le primesti in schimbul banilor pe care ii dai pe ceva, atunci scuza-ma. Probabil esti client fidel la bar Oriental - sau alte baruri de genul 2 Cacatzi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bai,tu ai avut neoie de taxi,nu el de tine,asa ca nu-mi povesti mie de standarde personale,nu sunt client la baruri,cred ca tu esti din moment ca stii ce oameni frecventeaza barurile acelea de care ai pomenit

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ma lua pe mine cu mai Putzake,pt ca eu sunt o doamna nu domn

    RăspundețiȘtergere