Despre mine

Fotografia mea
Gherla, Romania
Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemanare cu personajele reale este pur voitoare. Nu se doreste aducerea de prejudiciu imaginii publice, ci doar sustinere ei, in cea mai pura si naturala quintesenta deja creata de proprietarul acesteia. Sa va urzicati bine!

joi, 2 iunie 2011

Lord of za rings... not !!!

Cat de idiot ateu tre' sa fi mai pastrezi asa ceva pe masina adusa de pe Jermanica. Se pare ca atata !
Eu zic ca Jesus don't like real mens.

Los cojones

Am uitat sa postez aceasta minunatie de produs romanesc cumparat de mine personal din market de cca 2 luni ( cam prin 15 martie 2011).
Este vorba despre oul de gaina pasteurizat si mumificat cu termen de valabilitate extraprelungit. Cred ca sau investit milioane de € in crearea acestei supertip de ou.
US suks.
RO rulz.

miercuri, 1 iunie 2011

Gherleni...vi se pregateste ceva !!!

Precum dupa cum deja nu stiti ( sau deja stiti ca stiti) Plus=Lidl.
Asa ca Lidl-listi ( rimeaza cu PDL-isti) sor pus pe upgrade la curtea lor.
Schimba pavaje, monteaza panouri publicitare...mari.... da mari ...in asa fel incat sa vada cei de pe busul de Cluj-Gherla ca este promotie la macaroane spiralate cu oua de casa la pretul  numai zic de 2.21 lei. ( sa zicem ).
Ieri neste muncitori schimbau PVCeul cu Plus cu alt PVCeu cu Lidl. Da faza e ca or tras un Durex cu Plus peste el. Lor tras de protectie normal. Protectie impotriva ploii si a ochilor curiosi.
  Probabil o sa fie o dezvelire de monument cu invitati speciali adusi de la dracu din praznic.
 Probabil o sa fie o calcare in picioare ca la Nicula ( sau ca si la vecinii lor de peste drum) la ceva promotie gen macaroane spiralate.

Asteptam.....
PS. Atata am putut fotografia.