Despre mine

Fotografia mea
Gherla, Romania
Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemanare cu personajele reale este pur voitoare. Nu se doreste aducerea de prejudiciu imaginii publice, ci doar sustinere ei, in cea mai pura si naturala quintesenta deja creata de proprietarul acesteia. Sa va urzicati bine!

vineri, 5 august 2011

Lebenita marca ,, Kapi Luwak ”

De curand am auzit de o marca de bere la 1L care se gaseste  pe rafturi la supermarket cu suma de 85 lei. E scumpica da cine stie ce face la banii astia. Tot asa am vazut si CEA MAI SCUMPA LEBENITA. Ea costa,  conform afisului cartonat ondulat, postat ( nu pe wall ) pe stalp in VIP zone ( adica exact unde opresc masinile care ajuta autostopistii cu destinatia Fizes, Taga, Santioana, Sic, Bont, Sacalaia ).
Locul este perfect ales de proprietar care a mizat pe faptul ca musterii sigur o sa vada oferta lui la lebenita.
  In urma investigatiilor efectuate am descoperit cu surprindere ca lebenita vanduta la acest pret, deloc dulce, provine din Indonezia si este procesata in exact acelasi fel cum este procesata cafeaua ,, Kapi Luwak '' - vezi linkul aici.  Se pare ca lebenita este inghitita de animalul in speta si dupa indelungate fortari anale este ejectata pe la celalalt capat al tunelului. Fiinta nevinovata nu poate procesa decat 3-4 lebenite pe an. In restul perioadei se afla in concediu medical.

  Deci de aceea este asa scumpa lebenita asta .
  Pofticiosii norocosi sunt rugati sa savureze fiecare felie cu multa placere.


A.. si dovada: 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu